Van Kortenhof winnaar 6e Rotary Kennis Quiz

Rotaryclub Maassluis-Maasland organiseerde, op woensdag 12 april, in het Trefpunt in Maasland, dit jaar voor de 6e keer de Rotary Kennis Quiz (ook bekend als Rotary Bedrijven Quiz). De opbrengst van € 4500,- gaat dit jaar ‘Stichting Jarige Job’ en ‘mensen in de knel’.

De Quiz was dit jaar spannender dan ooit. Na de tussenstand in de pauze bleek al dat alles nog mogelijk was en dat kon de uitslag bevestigen. Team Van Kortenhof stond tijdens de pauze nog op een vijfde plek. Miranda en Nicolle (eigenaresses) grapte dan ook tegen hun team ‘als we winnen doen we nog 10 extra boxen cadeau aan st. Jarige Job’. Lachend bekende ze deze toezegging toen ze volledig verrast het podium op werden gevraagd als winnaar. Met maar 1 punt verschil op de nummer 2; Van Dijk uit Maasland en met 2 punten verschil met de nummer 3; Kekkilïa-BVB was het dan ook tot de laatste vraag spannend. Er was zelfs een extra vraag nodig om de winst tussen Van Kortenhof en Van Dijk te beslechten.

‘Voor teams, bestaande uit 5 deelnemers was dit terugkerende evenement weer een geslaagde avond. De eerste toezeggingen voor volgend jaar zijn dan ook weer binnen,’ aldus voorzitter Willemse. We zijn blij de doelen met zo’n mooie opbrengst te kunnen ondersteunen.

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job! Daarnaast helpt Rotary vanuit ‘inwoners in de knel’ inwoners van Maassluis en Maasland die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Benieuwd wat Rotary nog meer doet, neem dan gerust eens contact met hen op via adrilokker@hetnet.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.