6e Rotary Kennis Quiz ondersteunt ‘Stichting Jarige Job’

Rotaryclub Maassluis-Maasland organiseert, op woensdag 12 april aanstaande, in het Trefpunt in Maasland, dit jaar voor de 6e keer de Rotary Kennis Quiz (ook bekend als Rotary Bedrijven Quiz). Met deze quiz ondersteunt Rotary Maassluis-Maasland dit jaar ‘Stichting Jarige Job’.

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Naast dat de deelnemende teams strijden om de felbegeerde prijzen die mogelijk gemaakt worden door Ed Schoenservice steunen zij direct dit prachtige doel. De teams zijn een combinatie van bedrijven- en vriendenteams die met elkaar een leuke avond beleven. De quizvragen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën (entertainment, sport, actualiteit, lokale geschiedenis, voedsel etc.) en gericht op algemene kennis bij een breed publiek. ‘Je merkt dat bedrijven al voor de 6e keer deel willen nemen, om een titel te veroveren of om hem te verdedigen,’ aldus quizmaster Koos Karssen.

Voor teams, bestaande uit 5 deelnemers is dit terugkerende evenement een gezellige avond. De deelnemers kunnen voorafgaand aan de quiz genieten van een verzorgde avond met vrienden en/of collega’s. Na het buffet en voorzien van een drankje zal de quiz van start gaan. Wilt u deze prachtige avond niet missen, neem dan contact op met Rotaryclub Maassluis, Adri Lokker; adrilokker @ hetnet.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.