Kom kennismaken met Rotary club Maassluis – Maasland

Rotary club Maassluis-Maasland nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op woensdag 22 maart. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Maassluis en Maasland, maar ook ver daarbuiten. 

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. 

Open clubbijeenkomst

Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 17.30 uur in de Ridderhof in Maassluis. We laten je graag kennismaken met Rotary. De bijeenkomst is om 20.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot woensdag 22 maart 12:00 via onze secretaris Adri Lokker via de mail Adrilokker@hetnet.nl of telefonisch via 06-53678847

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.