5e Rotary Kennis Quiz ondersteunt ‘Vluchtelingen uit Oekraïne’

Rotaryclub Maassluis-Maasland organiseert op woensdag 15 juni 2022 in het Trefpunt in Maasland dit jaar voor de 5e keer de Rotary Kennis Quiz (ook bekend als Rotary Bedrijven Quiz). Met deze quiz ondersteunt Rotary Maassluis-Maasland dit jaar ‘Vluchtelingen uit Oekraïne’.

Na het succes van eerdere jaren en na twee jaar uitstel door corona heeft Rotaryclub Maassluis-Maasland besloten de Bedrijven Quiz door te laten gaan en om te dopen naar Rotary Kennis Quiz. De samenstelling van de teams is vanaf dit jaar vrij en de quizvragen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën (entertainment, sport, actualiteit, lokale geschiedenis, voedsel en smaak etc.) en gericht op algemene kennis bij een breed publiek. ‘Je merkt dat bedrijven al voor de 5e keer deel willen nemen, om een titel te veroveren of om hem te verdedigen,’ aldus quizmaster Koos Karssen. ‘We willen vanaf nu ook niet-bedrijventeams de kans geven om deel te nemen. We merkten dat daar veel animo voor is en ook anderen willen bijdragen aan het goede doel dat wij met de opbrengst ondersteunen.’

Voor teams, bestaande uit 5 deelnemers is dit terugkerende evenement een gezellige avond.  De deelnemers kunnen voorafgaand genieten van een hapje en een drankje met vrienden of collega’s aan de competitie voor slechts € 495,– per team (incl. maaltijdbuffet en drie drankjes) of € 375,– per team (incl. drie drankjes). De opbrengst van deze avond gaat voor een groot deel van naar het goede doel en de teams strijden voor de felbegeerde bokaal en geven op deze wijze dit jaar vluchtelingen uit Oekraïne een extra steuntje in de rug.

Wilt u deze prachtige avond niet missen, neem dan contact op met Rotaryclub Maassluis, info@rotarymaassluis.nl .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.