Kom kennismaken met Rotary Club Maassluis Maasland

Rotary club Maassluis-Maasland nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op woensdag 6 april. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.


 
De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn aan de maatschappij. 
 
We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak, steken de handen uit de mouwen voor goede doelen en luisteren naar interessante presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten en bedrijfsbezoeken. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Als lid help je mee om het verschil te maken en je sluit dierbare vriendschappen.
 
Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 17:30 uur in de Ridderhof.
 
De spreker deze avond is Peter den Boer, die komt vertellen over de tijdelijke opvang van zo’n 70 vluchtelingen voornamelijk uit Syrië, die momenteel verblijven op een boot in de haven van Maassluis. Iedereen is van harte welkom, meer informatie via Adri Lokker adrilokker@hetnet.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.