Kerstpakketten en mandarijnen voor verzorgingshuizen

Toen Rotary Maasluis – Maasland het idee had opgepakt iets moois te doen voor de Driemaashave, De Vloot, De Tweemaster en De Singelhof, dacht het personeel niet aan zichzelf, maar aan de bewoners.

Ze wilden iets ontvangen wat ze met de bewoners konden uitpakken en daarna natuurlijk van konden snoepen.
 
Op hun verzoeken werden er ouderwetse kerstpakketten bezorgd op deze locaties. De medewerkers wilden dit met de bewoners samen uitpakken en gebruiken om met elkaar wat lekkers te delen tijdens de feestdagen.

Onder het motto “gezond de winter door” ontvingen de zorginstellingen daarnaast enkele kistjes met vitamine bommetjes (mandarijnen) zodat er naast al het lekkere gesnoep in de decembermaand ook nog aan de gezondheid gedacht kon worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.