Vrijwilligers Voedselbank Maassluis in de bloemen door de Rotary

Het afgelopen jaar zijn er veel acties geweest voor de cliënten van de Voedselbank, nu was het tijd om de vrijwilligers in het zonnetje (bloemetje) te zetten, dacht Rotaryclub Maasluis – Maasland.

Natuurlijk staan de cliënten van de voedselbank centraal, maar zonder de inspanning van deze vrijwilligers in dit bijzondere en vaak moeilijk jaar, kan de voedselbank niet draaien, juist nu extra steun nodig is.

Daarom ontvingen alle 66 vrijwilligers van de Voedselbank een mooie bloemenbon van de Rotary Club Maassluis – Maasland. Aan Joke Cats werd gevraagd deze waardering namens de Rotary Club Maassluis – Maasland over te brengen aan de vrijwilligers.

Niet alleen Rotary waardeert het harde werken van deze vele vrijwilligers. Ook Guus Bloemen en Bloeiend uit het winkelcentrum De Koningshoek konden deze actie waarderen en hebben bijgedragen aan deze bloemenbonnen. Samen sterk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.