Succesvolle sinterkerstactie Rotary Maassluis en Maasland!

‘Een warm gebaar aan het einde van het jaar!’ Onder deze titel heeft Rotary Club Maassluis – Maasland dit jaar voor het derde jaar 125 kerstbomen voor het goede doel verkocht.

Met de opbrengst van de bomen werden dit jaar diverse oudere Maassluizers en Maaslanders blij verrast.
 
Vooraf konden op de website van de Rotary kerstbomen worden besteld. De echte Nordmann bomen zijn met hulp van Tekno en Van Dijk uit Maasland vers gekapt uit Duitsland opgehaald. Afgelopen zaterdag werden de bomen door de kopers afgehaald of bezorgd. De kerstsfeer zat er al goed in. Niemand minder dan de kerstman zelf deelde de bomen uit.

Jaarlijks wordt er gekeken naar een passend doel voor de opbrengst van de kerstbomenactie. Voorgaande jaren ontvingen kinderen die tussen wal en schip vielen een verrassing of ontvingen verpleegtehuizen in de regio digitale fotolijstjes voor de bewoners. Dit jaar zijn er diverse oudere inwoners van Maassluis en Maasland verrast met een kleine attentie. Want iedereen verdient wel een cadeautje met Sinterklaas. Op Sinterklaasochtend zijn deze inwoners verrast met een sinter-kerstpakket, vol lekkers van Sinterklaas en wat kerstcadeautjes. Meer dan 150 mensen ontvingen dit warme gebaar aan het einde van het jaar omdat ze wel een steuntje in de rug konden gebruiken.

Het uitreiken van de sinterkerstpakketten maakte veel los onder de ontvangers, maar ook bij de bezorgploeg van de Rotary Club. Aan de deur werden blije reacties ontvangen, maar ook veelal persoonlijke verhalen gedeeld, waarbij men het niet altijd droog wist te houden. De Rotary Club Maassluis – Maasland kijkt weer uit naar een succesvolle actie voor volgend jaar!

2 gedachten over “Succesvolle sinterkerstactie Rotary Maassluis en Maasland!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.