Rotary kerstbomenactie voor ouderen!

Na het succes van vorig jaar verkocht Rotary Maassluis dit jaar 150 prachtige kerstbomen. Waar er vorig jaar een doel in het buitenland werd gesteund ging de opbrengst dit jaar naar ouderen in Maassluis en Maasland.

Vroeger werden er nog regelmatig foto’s afgedrukt om bij opa en oma neer te zetten, maar in de huidige tijd maakt iedereen foto’s met zijn telefoon en worden deze steeds minder afgedrukt. Terwijl deze foto’s van familie en vrienden door deze ouderen zo gewaardeerd worden. Rotary doneerde dan ook fotolijstjes aan de Driemaashaven, Tweemaster en Hospice de Margriet.

Familie en vrienden kunnen vanaf hun vakantieadres of thuis direct een nieuwe foto naar het fotolijstje sturen. Zo zijn ze altijd dichtbij ondanks dat ze er op dat moment niet fysiek kunnen zijn. De medewerkers gaven aan dat de fotolijstjes daarnaast ook gebruikt zullen worden voor het ophalen van herinneringen van de bewoners door bijvoorbeeld foto’s van hun oude straat te tonen. De fotolijstjes worden eigendom van het tehuis zodat zij deze kunnen verspreiden en ze voor meerdere bewoners ingezet kunnen worden.

2 gedachten over “Rotary kerstbomenactie voor ouderen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.