Rotary organiseert op 28 december de benefiet-bridgedrive!

Jaarlijks organiseren wij een Rotary bridgedrive voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar een doelgroep waar Sinterklaas nooit komt. Waar door de benefietdrive dit jaar Sint wel op bezoek kwam.

De bridgedrive heeft dit jaar voor de deelnemers een leuk nieuw element, met de het kopen van loten kunnen er diverse mooie prijzen gewonnen worden. Zo zijn er de heerlijkste wijnen, dinerbonen, pakketten met lekkernijen en vele andere mooie prijzen.

Natuurlijk vallen er met het bridgen zelf ook mooie prijzen te winnen. Bent u fervent bridger of nog niet zo ervaren? Geen probleem, deze leuke avond is geschikt voor alle type spelers.

U dient zich vooraf wel op te geven via info@rotarymaassluis.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.