Maaslandloop 2024

Rotary Maassluis-Maasland doet dit jaar op 7 en 8 juni mee aan de Maaslandloop. Een estafetteloop waarvan de start en de finish in Maasland is. Dit doen we voor het goede doel, Jeugdfonds Sport en Cultuur. Zij ondersteunen gezinnen die niet genoeg geld hebben om de kinderen lid te kunnen laten worden van een sportvereniging dan wel een dans-, muziek-, kunst- of theaterschool. Met een donatie kunnen we deze mensen helpen!


De totale afstand is ongeveer 365 km en deze leg je af met 10 a 12 hardlopers. Aanvullend is er nog een groep mensen ter ondersteuning, denk aan 2 chauffeurs, 2 begeleiders op de fiets, bijrijders en mensen die de catering verzorgen. Ons team kiest er voor om deze afstand af te leggen door middel van een run-bike combinatie. Het is een prachtige route, je komt onder meer langs de Vecht, Loosdrechtseplassen, Waal en natuurlijk ook de Maas.
 
Loop je mee?

Om mee te kunnen doen als loper is het wel handig als je ongeveer een gemiddelde snelheid van 10km per uur kunt volhouden. Je bent verzekerd van een topweekend maar ook best een vermoeiend weekend. Je bent telkens onderweg en hebt weinig tijd om te slapen. Maar met elkaar maken we er natuurlijk een feestje van. En help je ons dan ook gelijk promotie te maken voor het goede doel om een nog mooier bedrag bij elkaar te verzamelen? We zoeken nog vier lopers voor 30 km per persoon, in estafette vorm. Maar je kunt ook meedoen als duo, dan loop je beide 15 km. De afstanden loop je niet achter elkaar, maar met tussenpauzes. Meer weten, neem dan even contact op, dan leggen we je uit hoe we dit doen!

We hebben een missie!

Ons team heeft als doel gesteld om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Wij geloven sterk in de kracht van sport en cultuur als middel voor persoonlijke ontwikkeling en inclusie. Daarom hebben wij ons verbonden aan dit nobele doel, met de hoop een verschil te maken in de levens van velen.

Doneren?

In dit kader benaderen wij zoveel mogelijk Rotary clubs, bedrijven, collega’s en familie met het vriendelijke verzoek om ons te ondersteunen bij dit initiatief. Uw bijdrage zal rechtstreeks ten goede komen aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur, en daarmee aan de kinderen en jongeren die hun dromen nastreven in sport en cultuur, maar de middelen daartoe niet hebben.

Sponsoring op ons shirt

Wilt uw bedrijf ons sponseren voor meer dan 365 euro dan zouden we als tegenprestatie graag uw bedrijfslogo op ons shirt laten drukken. Zodat we door heel Nederland reclame voor uw bedrijf maken. Als blijk van onze inzet en om onze dankbaarheid te tonen, bieden wij graag aan om persoonlijk bij uw Rotaryclub of bedrijf langs te komen voor een presentatie over ons initiatief en het goede doel. Dit geeft ons tevens de kans om onze dank uit te spreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Wij hopen van harte dat u ons wilt steunen in deze missie. Samen kunnen we een wereld van verschil maken voor de kinderen en jongeren die steun het hardst nodig hebben.

De organisatie van de maaslandloop gebruikt het Nederlandse donatieplatform whydonate. Donaties kunnen worden gedaan via https://whydonate.com/nl/fundraising/rotarunners. Uw bijdrage wordt zichtbaar op de teampagina van Rotaryclub Maassluis-Maasland en komt 100% ten goede aan Jeugdfonds Sport en Cultuur.


Meer informatie over
– Het jeugdfonds op https://jeugdfondssportencultuur.nl/
– De Maaslandloop op https://www.maaslandloop.com/route-maaslandloop
– Rotaryclub Maassluis Maasland: https://www.rotarymaassluis.nl/


Met vriendelijke groeten,

Annemarie, Martine, Marcel, en Wouter
Namens Rotaryclub Maassluis Maasland
Bereikbaar via: annemarie.poel@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.