Herinneringen delen dankzij uw kerstboom aankoop

U bedenkt zich misschien weleens als u bij de kerstboom zit dat er veel ouderen zijn die wat minder vaak contact hebben met vrienden en familie. En daardoor wat eenzaam zijn. .

Wij dragen graag ons steentje bij om dit contact intensiever te maken. Koop nu uw kerstboom via Rotary Maassluis – Maasland en met deze opbrengst kopen wij digitale fotolijstjes die we doneren aan Driemaashave / De Tweemaster

Koop nu een boom!

Zij kunnen ze uitlenen aan bewoners die daar van kunnen genieten op hun kamer. En familie en vrienden kunnen hier foto’s op plaatsen. Zelfs vanaf afstand. Zo blijven ze op de hoogte van alles wat er in het leven van hun familie en vrienden gebeurd. En hebben ze blijvend de mooie en warme herinneringen in beeld. Met de aankoop van een kerstboom heeft een eenzame oudere een jaar lang mooie herinneringen dagelijks in beeld! 

Koop bij ons in de winkel de zeer goede kwaliteit Nordmann bomen, vers uit Duitsland. Zonder kluit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.